برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۸ کد : ۸۴۳۸ اخبار تصویری

نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با حضور دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، امسال نیز دانشگاه تبریز با ارائه بیش از 30 طرح پژوهشی از قبیل سیستم هوشمند کنترل برق، کوادکوپتر، Flapping robot ( ربات پرنده)، اجاق گاز هوشمند، بتن سبک سازه ای پر مقاومت نور گذر، تولید نانو کامپوزیت های پایه ژئولیتی، سیستم نوین فلز سنگین و تصفیه آب با فناوری نانو و کاویتالسیون پلاسمایی، تهیه و ارزیابی واکسن پلی والان کلی با سیلوز طرح در مزرعه مرغداری گوشتی، ساخت تراشه فرستنده به گیرنده برای کاربرد در شبکه های حسگر بی سیم، تردمیل هوشمند، تجهیزات آزمایشگاهی و  25 جلد کتاب در این نمایشگاه حضور داشتند.

همین گزارش حاکی است: طرح های مذکور توسط اساتید و شرکت های دانش بنیان مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه تبریز اجرا شده است.

خاطر نشان می شود: نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار ملی و ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران از ۳ تا ۶ دی ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شد.