استاد دانشگاه تبریز پژوهشگر برتر کشور انتخاب شد

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۶ کد : ۸۳۶۷ اخبار تصویری
استاد دانشگاه تبریز پژوهشگر برتر کشور انتخاب شد

در نوزدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری، استاد دانشگاه تبریز به عنوان پژوهشگر برتر کشور انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر سیروس خرم استاد  پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی دانشگاه تبریز، در نوزدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری، که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و با حضور پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور در محل اجلاس سران کشورها در تهران برگزار شد، عنوان پژوهشگر برتر کشور در بخش فناوری  را کسب و لوح خود را دریافت کرد.

دکتر سیروس خرّم استادیار پژوهشکده فیزیک کاربردی وستاره شناسی است. چاپ و انتشار 47 مقاله در مجلاتISI و مجلات علمی- پژوهشی، ارائه نزدیک 40 مقاله در همایش های علمی  داخلی و خارجی، اجرای بیش از 50 طرح تحقیقاتی و ... از جمله سوابق علمی و پژوهشی این استاد دانشگاه تبریز است.

بر اساس همین گزارش، در این مراسم 24 پژوهشگر و فناور برتر در حوزه‌های علوم انسانی،‌ هنر، کشاورزی و منابع طبیعی، فنی و مهندسی،‌ علوم پایه، پزشکی و دامپزشکی تجلیل بعمل آمد.