دفتر تحقیق و توسعه صنعتی نسل سوم توسط دانشگاه تبریز افتتاح شد

۰۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۷ کد : ۸۱۳۳ اخبار تصویری

همزمان با هفته کارآفرینی، اولین دفتر تحقیق و توسعه صنعتی نسل سوم توسط دانشگاه تبریزدر شرکت سیمکات افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر اصغر عسگری معاون پژوهش وفناوری دانشگاه تبریز با اعلام اینکه این دانشگاه در عرصه ارتباط با صنعت و جامعه، به عنوان بزرگترین مجموعه علمی و پژوهشی در شمالغرب کشور مطرح است، گفت: این دانشگاه به منظور دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی و تحقق بخشی از رسالت خود، با همکاری شرکت سیمکات تبریز و حمایت شرکت شهرک های صنعتی استان اقدام به راه اندازی واحد تحقیق و توسعه نموده است.

دکتر اصغر عسگری با اشاره به فعالیت های پژوهشی و فناورانه دانشگاه تبریز افزود: مجموعه دانشگاه تبریز پتانسیل های مختلفی در حوزه پژوهش و فناوری دارد و دفاتر تحقیق و توسعه ای که توسط دانشگاه در مراکز صنعتی راه اندازی می شود همان دفاتر نسل سوم تحقیق و توسعه هستند.

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه تبریز اضافه کرد: اولین دفتر تحقیق و توسعه صنعتی نسل سوم، با پیگیری مدیریت امورفناوری دانشگاه، کلینیک صنعت و جامعه و با همراهی شرکت سیمکات، افتتاح گردید.

همین گزارش حاکی است: سخنرانی مدیرعامل و بازدید از سالن های تولید مجموعه صنعتی شرکت سیمکات از دیگر برنامه های این آیین بود.