رئیس دانشگاه تبریز منصوب شد

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۸ کد : ۸۱۱۱ اخبار تصویری

طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر میررضا مجیدی به ریاست دانشگاه تبریز منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در حکمی که از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صادر شده، آمده است: با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جناب عالی و تائید شورای عالی انقلاب فرهنگی به موجب این حکم برای مدت چهار سال به ریاست دانشگاه تبریز منصوب می شوید.

امیدوارم با سعی و اهتمام جناب عالی و بر اساس اهداف و سیاست های دولت تدبیر و امید و برنامه های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و بهره مندی از تجربه های مفید استادان، محققان و کارشناسان محترم و جلب مشارکت دانشگاهیان و دانشجویان عزیز و هم فکری با سایر مسئولان دانشگاهی برای اعتلای نظام آموزش عالی کشور گام های موثری بردارید.

انتظار می رود با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و حفظ بیت المال و اعمال سیاست های موثر صرفه جویی در هزینه ها، پرهیز از تجمل گرایی، تقویت نظم و انضباط و قانونمندی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه و با اتکال به خداوند متعال نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.

لازم به ذکر است: دکتر میررضا مجیدی از شانزدهم شهریورماه سالجاری به عنوان سرپرست دانشگاه تبریز منصوب شده بود.

همین گزارش حاکی است: دکتر میر رضا مجیدی استاد تمام گروه آموزشی شیمی تجزیه دانشکده شیمی دانشگاه تبریز بوده و ریاست دانشکده شیمی (دو دوره)، مدیر اتاق فکر استان آذربایجان شرقی، مدیر امور پژوهشی و روابط بین الملل دانشگاه تبریز، رئیس بیمارستان ولیعصر گیلانغرب، مدیر گروه آموزشی شیمی تجزیه، عضویت در انجمن اسلامی دانشگاه تبریز و دانشگاه ولونگونک استرالیا، عضویت در هیأت مؤسس انجمن صنفی دانشگاهیان تبریز و هیأت مدیره صندوق رفاه اعضای هیأت علمی دانشگاه تبریز، عضویت در انجمن‌های شیمی و پلیمر ایران، عضویت در هیأت مؤسس انجمن الکترو شیمی ایران، عضویت در انجمن شیمی آمریکا از سوابق اجرایی این استاد دانشگاه تبریز است.

همچنین چاپ 70 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه 150 مقاله در سمینارهای علمی داخلی و خارجی، همکاری و اجرای 6 طرح تحقیقاتی، چاپ پنج جلد کتاب به زبان فارسی و انگلیسی از جمله سوابق علمی وی است.