مسابقات ورزشهای همگانی دانشگاه های منطقه سه کشور در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۶ کد : ۸۰۵۵ اخبار تصویری

اولین دوره مسابقات ورزشهای همگانی دانشگاه های منطقه سه کشور بخش پسران در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حسین امامعلی پور معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با اعلام این خبرگفت: اولین دوره مسابقات ورزشهای همگانی دانشگاه های منطقه سه کشور با حضور دانشجویان پسر دانشگاه های تبریز، ارومیه، صنعتی ارومیه، بناب، شهید مدنی آذربایجان، محقق اردبیلی، علوم پایه زنجان، صنعتی سهند و هنر اسلامی تبریز برگزار شد.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، افزود: این مسابقات در  پنج رشته؛ دو همگانی، فریزبی، طناب بازی، هفت سنگ مهارتی و دارت، در محوطه و سالن ژیمنازیوم دانشگاه تبریز برگزارگردید.

دبیر معاونین دانشجویی منطقه سه دانشگاه های کشور با اشاره به نتایج بدست آمده در این مسابقات اضافه کرد: در رشته طناب بازی؛ دانشگاه بناب، دانشگاه تبریز و دانشگاه هنر اسلامی تبریز بترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند. در رشته هفت سنگ مهارتی؛ مهدی فرزی از دانشگاه صنعتی سهند مقام اول، رسول آقازاده از دانشگاه بناب مقام دوم و علی مولوی از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان مقام سوم را بدست آورد.

همچنین در رشته فریزبی؛ محسن مقدس ازدانشگاه تبریز مقام اول،کیوان رشی از دانشگاه صنعتی ارومیه مقام دوم و سالار ضیاء نورانی از دانشگاه هنر اسلامی مقام سوم را کسب کرد. در رشته دو همگانی؛ مقام اول به حامد نامداری از دانشگاه بناب، مقام دوم به امیرحسین محموزاده از دانشگاه صنعتی ارومیه و مقام سوم به بهروز پورمحمدی  از دانشگاه بناب رسید و در رشته دارت؛ میلاد خانی از دانشگاه صنعتی ارومیه، علیرضا محمودی و غفار هاشمی از دانشگاه محقق اردبیلی به ترتیب مقام های اول تا سوم را بدست آوردند.

یادآور می شود: اولین دوره مسابقات ورزشهای همگانی دانشگاه های منطقه سه کشور با حضور بیش از 80 نفر از دانشجویان به میزبانی مدیریت تربیت بدنی دانشگاه تبریز برگزار شد.