با حضور قائم مقام وزیر علوم صورت گرفت؛ افتتاح مجتمع خوابگاهی فجر دانشگاه تبریز

۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۳ کد : ۷۶۶۸ اخبار تصویری
با حضور قائم مقام وزیر علوم صورت گرفت؛  افتتاح مجتمع خوابگاهی فجر دانشگاه تبریز

با حضور دکتر عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مجتمع خوابگاهی فجر دانشگاه تبریز افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر حسین امامعلی پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: در راستای تجمیع و متمرکز نمودن خوابگاه های دانشجویی در داخل دانشگاه تبریز مجتمع خوابگاهی فجر ویژه دانشجویان پسر  افتتاح شد.

دکتر حسین امامعلی پور، افزود: این مجتمع در زیربنایی به مساحت 8350 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 80 میلیارد ریال در 5 طبقه و 207 اتاق چهار تخته توسط مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی به بهره برداری رسید.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز اضافه کرد: در این مجتمع تمامی اتاق ها به یخچال و مجتمع به آشپزخانه با سیستم کامل پخت و پز، اتاق مطالعه، تلویزیون و اینترنت پر سرعت مجهز است.

یادآور می شود: دانشگاه تبریز دارای سه مجتمع خوابگاه دولتی است که ظرفیت مجموع این خوابگاه‌ها ۴ هزار و۳۵۰ نفر  است و همه دانشجویان واجد شرایط خوابگاه اعطا می کند.

همین گزارش حاکی است: حضور در آیین تکریم و معارفه رئیس قدیم و جدید دانشگاه تبریز از دیگر برنامه های قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در این سفر می باشد.