تور مجازی دانشگاه تبریز راه اندازی شد

۰۵ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۲ کد : ۷۴۹۷ اخبار تصویری

تور مجازی  دانشگاه تبریز به آدرس اینتنرتی tour.tabrizu.ac.ir  راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این تور مجازی دانشگاه با هدف آشنایی بیشتر عموم بازدیدکنندگان از پردیس دانشگاه راه اندازی شده است.
سامانه بازدید مجازی، این قابلیت را برای کاربران فراهم می اّورد که بدون حضور فیزیکی و از طریق شبکه اینترنت، از محیط و امکانات مرکز مورد نظر به صورت کاملا سه بعدی،  بازدید نمایند.
در این تور با استفاده از تصاویر 360 درجه پانوراما از خیابان های اصلی دانشگاه و ساختمان ها سعی شده به بازدید کننده امکان  حرکت و مشاهده مسیرهای اصلی داده شود. بازدید کننده می تواند با استفاده از ابزارهای موجود در صفحه ضمن چرخش جهت دید کاربر، بزرگنمایی و کوچک نمایی و همچنین نقشه کامل را مشاهده کند.
یادآور می شود: کاربران می توانند با کلیک برروی هر یک از علائم جاده یا ساختمان مستقیما به صفحه  360درجه ان نقطه وارد شوند.
اضافه می نماید: این تور مجازی به همت مرکز فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه تبریز به مناسبت هفتادمین سال تاسیس دانشگاه تبریز راه اندازی شده است.