تازه های انتشارات: تجارت الکترونیکی(دکتر بهزاد سلمانی)

۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۱ کد : ۷۴۷۷ رویدادها و اطلاعیه ها

عنوان:  تجارت الکترونیکی

مولف: دکتر بهزاد سلمانی

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

قیمت:  245000 ریال

کتاب " تجارت الکترونیکی" توسط دکتر بهزاد سلمانی دانشیار دانشکده مدیریت، اقتصاد و بازرگانی دانشگاه تبریز تالیف شده و توسط انتشارات دانشگاه تبریز چاپ شده است.

انگیزه تالیف این کتاب،  ارائه شمایی از فعالیت های آموزشی، پژوهشی، مشاوره ای و اجرایی در حوزه تجارت الکترونیکی در سال های گذشته بوده و هدف آن آشنا ساختن خوانندگان با مبانی و کاربردهای الکترونیکی است.تلاش شده تا موضوعات گسترده تجارت الکترونیکی به صورت جامع و خلاصه با تاکید برنمونه های روزآمد مورد توجه قرار گیرد و برای درک بهتر مطالب این کتاب آشنایی با مبانی فناوری اطلاعات ضروری است.

این کتاب در 453 صفحه و در پنج بخش و 18 فصل با سرفصل های مبانی تجارت الکترونیکی، انواع تجارت الکترونیکی، روندهای جاری تجارت الکترونیکی، خدمات پشتیبانی تجارت الکترونیکی و کاربردهای تجارت الکترونیکی چاپ و منتشر شده است.