تازه های انتشارات: نعل در آتش ( هفده گفتار در حوزه های ادبیات و زبانشناسی)- دکتر بهروز عزبدفتری

۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۸ کد : ۷۴۷۵ رویدادها و اطلاعیه ها

عنوان:  نعل در آتش ( هفده گفتار در حوزه های ادبیات و زبانشناسی)

مولف: دکتر بهروز عزبدفتری

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: 1397 اول

قیمت:  225000 ریال

کتاب " نعل در آتش " توسط دکتر بهروز عزبدفتری استاد بازنشسته دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه تبریز تالیف شده و توسط انتشارات دانشگاه تبریز چاپ شده است.

مولف در مقدمه این کتاب آورده است که ادبیات، تجربه بی بدیلی است. هر او که در مطالعه آثار ادبی – رمان، داستان نمایشنامه- غرق می شود لاجرم با قهرمانان نیکوخصال در این آثار همدلی می کند، با آنان به تعامل می پردازد و با مشارکت در تجارب و احساسات آنان عمری به درازنای عمر همه آنان نصیبش می شود. بدین شیوه، به تناسب اکتساب معارف متعالی انسانی به مقام عالی انسانیت عروج کرده، زندگانی نوینی را تجربه می کند.

این کتاب در 472 صفحه و در دو بخش و در فصل های حوزه ادبیات و در حوزه زبان و آموزش زبان چاپ و منتشر شده است.