تازه های انتشارات: معادلات دیفرانسیل فازی با رویکردهای مختلف(دکتر معصومه زینالی)

۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۷ کد : ۷۴۷۴ رویدادها و اطلاعیه ها

عنوان: معادلات دیفرانسیل فازی با رویکردهای مختلف

مترجم: دکتر معصومه زینالی

مولف: لوسیانا تاکاتا گومز، لائسیو کاروالهو دی باروس، بارناباس بده

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: 1397 اول

قیمت: 80000 ریال

کتاب " معادلات دیفرانسیل فازی با رویکردهای مختلف " تالیف  لوسیانا تاکاتا گومز، لائسیو کاروالهو دی باروس، بارناباس بده تالیف و ترجمه دکتر معصومه زینالی، استادیار گروه آموزشی علوم اجتماعی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز است که توسط انتشارات دانشگاه تبریز چاپ شده است.

مترجم کتاب، توسعه معادلات دیفرانسیل  به طور گسترده در زمینه های بسیار از جمله کاربرد در فیزیک، مهندسی، اقتصاد و زیست شناسی تا پیشرفت های ریاضیات نظری را دلیلی برای پرداخت به این موضوع عنوان نموده است. جامعه هدف و خوانندگان این کتاب محققان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی علاقمند به FDEها هستند و می تواند برای ریاضی دان های علاقمند به پیشرفت های نظری، برای محققان زمینه هایی از قبیل مهندسی، زیست شناسی و اقتصاد در ارتباط با سیستم های دینامیکی نادقیق و مفاهیم فازی نیز مفید باشد.

این کتاب در 150 صفحه و در چهار فصل با عناوین مفاهیم اساسی، حسابان فازی و معادلات دیفرانسیل فازی چاپ و منتشر شده است.