تازه های انتشارات: معرفی روستاهای آذربایجان شرقی به زبان کروکی( با رویکرد توسعه گردشگری)-دکتر رحمت محمدزاده، امیر امجدمحمدی، آرزو علی عباسزاده رضایی

۱۲ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۶ کد : ۷۳۲۳ رویدادها و اطلاعیه ها

عنوان: معرفی روستاهای آذربایجان شرقی به زبان کروکی( با رویکرد توسعه گردشگری)

مولف: دکتر رحمت محمدزاده، امیر امجدمحمدی، آرزو علی عباسزاده رضایی

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: 1396 اول

قیمت:  200000 ریال

کتاب “ معرفی روستاهای آذربایجان شرقی به زبان کروکی ( با رویکرد توسعه گردشگری) توسط “دکتر رحمت محمدزاده دانشیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز و امیر امجدمحمدی، آرزو علی عباسزاده رضایی “ تالیف شده و توسط انتشارات دانشگاه تبریز چاپ شده است.

در این کتاب نویسندگان در صدد معرفی روستاهای آذربایجان شرقی به زبان کروکی با رویکرد توسعه گردشگری بوده و هدف آن عمدتا توجه به ارزش های موجود در بافت و معماری سکونتگاه های روستایی و توجه به توسعه مناسب آنها می باشد. بنا به گفته آنها با توجه به ایده اولیه شکل گیری این کار و در دوره های بعد با توجه به وجود مسائل و مشکلات متعدد از جمله محدودیت دسترسی به روستاها، بی تردید می توان اثر حاضر را برای کلیه روستاهای دارای بافت با ارزش استانی و غیر استانی تسری داد.

این کتاب در 144 صفحه و در سه فصل و با سرفصل های کلیات تحقیق، مطالعات نظری، روستاهای مورد مطالعه و فهرست اشکال، جداول و نمودارها چاپ و منتشر شده است.