پیکر مدیر حراست دانشگاه تبریز تشییع شد

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۵:۲۶ کد : ۷۱۳۸ اخبار تصویری
پیکر مدیر حراست دانشگاه تبریز تشییع شد

با حضور حجت الاسلام دکتر آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، پیکر دکتر محمدرضا نیکجو  عضو هیات علمی و مدیرحراست دانشگاه تبریز تشییع و در قطعه جانبازان  وادی رحمت تبریز آرام گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه تبریز  با حضور در مقابل دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز با پیکر این استاد دانشگاه و رزمنده و جانباز دفاع مقدس وداع کردند.

همین گزارش حاکی است: دکتر محمدرضا پورمحمدی رییس دانشگاه و حجت الاسلام محمد انوری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز نیز پیش از آیین تشییع مطالبی در خصوص خصائل اخلاقی، رفتاری، علمی و مدیریتی دکتر نیکجو بیان نمودند.

لازم به ذکر است: در آیین تدفین نیز سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورا و قاسم صمدیان مدیر کل بنیاد شهید و امورایثارگران استان حضور داشتند.

یادآور می شود: دکتر محمدرضا نیکجو، دانشیار دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز بوده و چاپ بیش از 25 مقاله در مجلات ISI و علمی پژوهشی، ارائه بیش از30 مقاله در همایش های ملی و بین المللی، اجرای 35 طرح پژوهشی،رییس بخش تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری، رییس واحد مطالعات پوشش گیاهی و فرسایش خاک ابخیزداری استان، رییس اداره چاپ و انتشارات، رییس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی و  رییس پردیس‌های بین المللی ارس و خودگردان دانشگاه تبریز از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.