تازه های انتشارات: مبانی آماری نظریه آزمون در روانشناسی و علوم تربیتی (روانسنجی پیشرفته)-دکتر شهرام واحدی و دکتر اسکندر فتحی آذر

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۵ کد : ۷۰۲۱ رویدادها و اطلاعیه ها

مبانی آماری نظریه آزمون در روانشناسی و علوم تربیتی (روانسنجی پیشرفته)

مولف: دگریجتر – لوجی.خ.وان در کامپ

ترجمه:  دکتر شهرام واحدی و دکتر اسکندر فتحی آذر

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: 1396 اول

قیمت: 150000 ریال

کتاب " مبانی آماری نظریه آزمون در روانشناسی و علوم تربیتی " توسط دکتر شهرام واحدی و دکتر اسکندر فتحی آذر ترجمه شده و توسط انتشارات دانشگاه تبریز چاپ شده است.

نویسندگان کتاب با یک دید جامع نگری منتقدانه کوشیده اند ضمن بررسی نظریه کلاسیک آزمون و نظریه سئوال- پاسخ و تعمیم پذیری، توجه مخاطبان خود را به تفاوت و روابط بین این نظریه ها و کاربرد آنها معطوف نمایند.علاوه بر این، در این کتاب مفاهیم بنیادی روانسنجی از منظر آمار و ریاضی به زبان ساده توضیح داده شده است.برخلاف تصور عمومی دانشجویان، نویسندگان سعی کرده اند حوزه های گوناگون اندازه گیری های روانی و روش های آماری مربوط  به آنها را به عنوان یک راهنمایی عملی در یک کتاب بهم پیوند دهند و یک نوع انسجام و پیوستگی در مبانی نظری، اندازه گیری و عملیات آماری ایجاد نمایند.

این کتاب در 300 صفحه و در دوازده فصل و با سرفصل های اندازه گیری و مقیاس پردازی، نظریه کلاسیک آزمون، نظریه کلاسیک آزمون و پایایی، برآوردپایایی، نظریه تعمیم پذیری، مدل های سئوالات دو ارزشی، روایی و رواسازی آزمون ها، مقدمه کوتاه در تحلیل مولفه اصلی، تحلیل عاملی و مدل سازی معادله ساختاری، مدل سئوال – پاسخ، کاربردهای نظریه سئوال- پاسخ، همتراز سازی آزمون و پاسخ تمرین  چاپ و منتشر شده است.