در سفر استانی رییس جمهور؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه تبریز بازدید کرد

۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۸ کد : ۶۹۸۶ اخبار تصویری

همزمان با دومین سفر استانی ریاست محترم جمهوری به آذربایجان شرقی، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه تبریز بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، همچنین دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تبریز  با روسای دانشگاه های استان و هیات رییسه دانشگاه تبریز دیدار و گفتگو کرد.
همین گزارش حاکی است: مقام عالی وزارت در این سفر، پروژه ساختمان دانشکده فنی و مهندسی مرند وابسته به دانشگاه تبریز که به مساحت ۵۶۳۵ متر مربع و با 6/7 میلیارد تومان هزینه احداث افتتاح  و به بهره برداری خواهد رسید.
یادآور می شود:  شرکت در شورای اداری شهرستان های شبستر و مرند و افتتاح مرکز MRI مرند از دیگر برنامه های سفر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  در استان آذربایجان شرقی است.

ساختمان دانشکده فنی و مهندسی مرند که امروز در سفر رئیس جمهور محترم به استان آذربایجان شرقی افتتاح می شود