به مناسبت آغاز سال جدید؛ اساتید و کارکنان با هیات رییسه دانشگاه تبریز دیدار کردند

۱۴ فروردین ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۹ کد : ۶۹۲۲ اخبار تصویری
به مناسبت آغاز سال جدید؛  اساتید و کارکنان با هیات رییسه دانشگاه تبریز دیدار کردند

به مناسبت آغاز فعالیت دانشگاه در سال جدید، اساتید و کارکنان دانشگاه تبریز با هیات رییسه این دانشگاه دیدار کردند.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این آیین ، دانشگاهیان در فضایی صمیمی، ضمن دیدار با هیات رییسه، سال جدید را به همدیگر تبریک گفتند.
دکتر محمدرضا پورمحمدی، رییس دانشگاه تبریز در حاشیه این دیدار با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال "حمایت از کالای ایرانی" از سوی مقام معظم رهبری گفت: حمایت از تولید ملی شکوفایی و آبادانی کشور را به دنبال دارد و از این رو وظیفه همه آحاد جامعه و در این میان وظیفه مسئولان و دستگاه های ذی ربط است که با ایجاد بسترهای لازم از تولید ملی حمایت های لازم را داشته باشند.
وی افزود: دانشگاهها نیز با تقویت و را ه اندازی شرکت های دانش بنیان می توانند در تولید محصولات جدید و high tech  نقش مهم در تحقق شعار سال داشته باشند.