حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه تبریز در راهپیمایی ۲۲ بهمن و قدردانی رییس دانشگاه

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۷ کد : ۶۷۲۱ اخبار تصویری

دکتر محمدرضا پورمحمدی از حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه تبریز، در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ در این راهپیمایی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز همچون سال های گذشته و همگام با دیگر اقشار مردم تبریز با تجمع در مسجد بزرگ این دانشگاه و حرکت به سمت مرکز اصلی راهپیمایی و با سر دادن شعارهایی علیه استکبار جهانی و در راس آنها آمریکا، بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی(ره) و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.
خاطر نشان می شود: رییس دانشگاه تبریز نیز با صدور پیامی از حضور گسترده، پرشورو آگاهانه همه اقشار مردم بویژه دانشگاهیان، دانشجویان و جوانان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن و اعلام وفاداریشان به اصل نظام و آرمانهای انقلاب قدردانی کرد.
در این پیام اضافه شده بود: مردم ایران بویژه فرهیختگان و دانشگاهیان همواره با موقعیت شناسی و حضور در میدان های عمل، جلوه های زیبا و تماشایی اقتدار و وحدت مردم ایران را به نمایش گذاشته اند که این امر شایسته تحسین و تقدیر است.
یادآور می شود:  دانشگاه تبریز در همین ارتباط بیانیه ای صادر و از عموم مردم بویژه دانشگاهیان، جوانان و دانشجویان برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت نموده بود.