تازه های نشر: زیست شناسی تکوینی و جنین شناسی(دکتر سید مهدی بانان خجسته و دکتر جعفر رزاقی)

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۴ کد : ۶۷۰۸ رویدادها و اطلاعیه ها

زیست شناسی تکوینی و جنین شناسی

مترجمان: دکتر سید مهدی بانان خجسته و دکتر جعفر رزاقی

مولف: فرانک جی. دای

تاریخ و نوبت چاپ: ۱۳۹۶- اول

نشر: پژوهش های دانشگاه

کتاب فرهنگ واژگان “زیست شناسی تکوینی و جنین شناسی” تالیف فرانک جی. دای  و ترجمه دکتر سید مهدی بانان خجسته دانشیار و دکتر جعفر رزاقی استادیار دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز است که در مجلدی وزین در ۴۱۲ صفحه توسط انتشارات پژوهش های دانشگاه به زیور طبع آراسته و در اختیار مخاطبان  قرار گرفته است.

در زیست شناسی تکوینی به عنوان یک گرایش نوین، تمامی عواملی که بر تعیین سرنوشت سلول ها، بافت ها و حتی اندام ها تاثیر گذارند، در تمامی موجودات زنده مانند گیاهان، قارچ ها، حشرات و مهره داران بررسی می شوند. البته لازم به ذکر است که علم جنین شناسی به عنوان مولد زیست شناسی تکوینی، از قرون گذشته با پیشرفتی تدریجی، اصول اساسی تکوین را مشخص کرده بود.