تازه های نشر:پاتوفیزیولوژی و نوروسایکولوژی اختلال طیف اوتیسم(دکتر لیلا مهدیزاده فانید)

۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۲ کد : ۶۷۰۷ رویدادها و اطلاعیه ها

پاتوفیزیولوژی و نوروسایکولوژی اختلال طیف اوتیسم

مولف: دکتر لیلا مهدیزاده فانید

نشر: انتشارات عمیدی

تاریخ و نوبت چاپ: ۱۳۹۶ اول

قیمت:۱۵۰۰۰۰ ریال

این کتاب توسط دکتر  لیلا مهدیزاده فانید، عضو هیات علمی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز تالیف شده و انتشارات عمیدی نیز آن را منتشر نموده است.

اوتیسم نوعی بیماری عصبی رشدی در کودکان است که عموما به عنوان اختلال رشد عصبی مغزی شناخته می شود، اما درباره منشاء دقیق آن اطلاعات کمی در دسترس است. در مورد نقایص ساختاری مغز این افراد توافق عمومی وجود ندارد و هیچ علامت زیستی برای تشخیص بالینی قطعی آن ذکر نشده است. از آنجایی که اوتیسم به صورت طیف  تعریف می شود، مشکلات حسی و حرکتی، رفتارهای کلیشه ای و وسواسی، مشکلات زبانی، مشکلات اجتماعی و طیف وسیعی از اختلالات روانپزشکی و پزشکی همراه، در این کودکان مشاهده می شود.

این کتاب با سرفصلهای؛ سبب شناسی اوتیسم: عوامل ژنتیکی، عوامل بیوشیمیایی، عوامل متابولیکی، تاثیر کازئین و گلوتین، نوروسایکلوژی اوتیسم: رابطه مغز و رفتار، عوامل مربوط به ساختار و عملکرد مغر ، در 251 صفحه چاپ و منتشر شده است.

لازم به ذکر است: از این استاد دو کتاب دیگر تحت عنوان؛ “ ارزیابی مهارتهای اجتماعی در کودکان طیف اوتیسم” و  “ نوروژنتیک” در سال 95 ترجمه و منتشر شده است.