تازه های نشر: سوال و جواب در مورد خواب و مشکلات خواب(مترجمان: دکتر فرزام شیخ زاده حصاری- دکتر غلامرضا زرینی)

۰۵ مهر ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۷ کد : ۶۵۹ رویدادها و اطلاعیه ها

100 سوال و جواب در مورد خواب و مشکلات خواب

مترجمان: دکتر فرزام شیخ زاده حصاری- دکتر غلامرضا زرینی

نشر: انتشارات عمیدی

تاریخ و نوبت چاپ:  1395- اول

قیمت: 100000 ریال

کتاب "100 سوال و جواب در مورد خواب و مشکلات خواب" ترجمه دکتر فرزام شیخ زاده حصاری و  دکتر غلامرضا زرینی، دانشیاران دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز است که انتشارات عمیدی آن به زیور طبع آراسته است.
برخی از حقایق حیات، هرچند بسیار در طول زندگی تکرار می شود، ولی به دلایل متعدد، چنانکه باید مورد توجه محققین علوم در قرن های گذشته قرار نگرفته اند. تحقیقات زیستی کمی تا اوایل قرن بیستم در ارتباط با خواب وجود داشت و دانسته های فیزیولوژی خواب به سال های بعد از 1920 بر می گردد در حالی که اهمیت خواب در جامعه ما کمتر مورد توجه قرار می گیرد.
اغلب مشکلات ما در طول روز می تواند ناشی از ناهنجاری های خواب و نبود خواب کافی شبانه باشد که تشخیص این امر نیاز به متخصصین خواب دارد؛ لذا این کتاب با توجه به اهمیت خواب و جواب  به 100 سوال مطرح شده در خصوص خواب طبیعی و مشکلات آن ترجمه شده است.