تازه های انتشارات:ریاضیات، کلید اسرار طبیعت (دکتر حسین سیفلو)

۰۴ دی ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۱ کد : ۶۵۵۵ رویدادها و اطلاعیه ها

ریاضیات، کلید اسرار طبیعت

مولف: دکتر حسین سیفلو

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: 1396- اول

قیمت: -/210000 ریال

کتاب« ریاضیات، کلید اسرار طبیعت»تالیف دکتر حسین سیفلو، استاد بازنشسته  دانشگاه تبریز است که در 506 صفحه توسط انتشارات دانشگاه تبریز به زیور طبع آراسته شده است.

مطالعه طبیعت و تلاش برای راه یابی به اسرار آن، هدف اصلی همه شاخه های علوم تجربی و علوم انسانی است. همه دانشمندان و پژوهشگران در این زمینه ها، در طول تاریخ، به دنبال کشف رازهای طبیعت بوده اند. این تلاش ها و پژوهش ها وقتی به نتیجه قطعی می رسد که بتوان آن یافته ها را به زبان ریاضی بیان کرد. بر همین اساس، این کتاب نشان می دهد که قفل های  گنجینه اسرار طبیعت با کلیدهای ریاضی قابل گشایش است.

این کتاب در 17 فصل تدوین یافته است:1- اعداد، 2-اشکال، 3- اتحاد عدد و شکل، 4- حسابان، 5- الگوهای بی نهایت، 6- رازهایی از کائنات، 7- نقش بنیادی چند عدد خاص، 8- از خیام تا انشتین، 9- آمار و احتمال، 10- تقارن و نظریه گروه ها، 11- نظریه بازی ها، 12- ریاضیات و زیبایی، 13- چهار نیروی بنیادی، 14- ریاضیات در پزشکی، 15- نقش ریاضیات در فرهنگ، 16- کامپیوتر و 17- نظریه های جدید.