تازه های نشر: روغن های گیاهی؛ترکیبات، کاربردهای غذایی و دارویی(دکتر صدیف آزادمرد دمیرچی – دکتر محمد علی تربتی)
مؤلفان: دکتر صدیف آزادمرد دمیرچی – دکتر محمد علی تربتی
تاریخ و نوبت چاپ: 1394- اول
قیمت: -/200000 ریال
نشر: الوین
کتاب « روغن های گیاهی، ترکیبات، کاربردهای غذایی و دارویی » تالیف دکتر صدیف آزادمرد، دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و دکتر محمد علی تربتی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز است که توسط انتشارات الوین به چاپ رسیده است.
چربی ها و روغن ها یکی از سه گروه عمده از ترکیبات موجود در محصولات غذایی در کنار کربوهیدرات ها و پروتئین ها و قسمتی از رژیم غذایی متعادل هستند که علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز برای فعالیت های روزانه، نقش مهمی در رشد و جلوگیری بیماری ها دارند؛ لذا مصرف نامتعادل آنها می تواند موجب بروز برخی ازبیماری ها و مشکلات شود و با توجه به اهمیت روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی و همچنین نقش غیر قابل انکار آنها در تغذیه و سلامتی، این کتاب تالیف شده است تا موضوعات مطروحه در آن بحث شود.
این کتاب از چهار فصل تشکیل شده است: 1- ترکیبات روغن های گیاهی 2- روغن های گیاهی 3- کاربردهای غذایی روغن های گیاهی 4- کاربردهای دارویی و ویژگی های تغذیه ای روغن های گیاهی
نظر شما :