تازه های نشر: روغن های گیاهی؛ترکیبات، کاربردهای غذایی و دارویی(دکتر صدیف آزادمرد دمیرچی – دکتر محمد علی تربتی)

۰۶ تیر ۱۳۹۵ | ۱۸:۰۱ کد : ۶۴۱ رویدادها و اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۳۴۹۵
تازه های نشر: روغن های گیاهی؛ترکیبات، کاربردهای غذایی و دارویی(دکتر صدیف آزادمرد دمیرچی – دکتر محمد علی تربتی)
روغن های گیاهی؛ترکیبات، کاربردهای غذایی و دارویی

مؤلفان: دکتر صدیف آزادمرد دمیرچی دکتر محمد علی تربتی

 

تاریخ و نوبت چاپ: 1394- اول      

  قیمت: -/200000 ریال

نشر: الوین

 کتاب « روغن های گیاهی، ترکیبات، کاربردهای  غذایی و دارویی » تالیف دکتر صدیف آزادمرد، دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و دکتر محمد علی تربتی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز  است که توسط انتشارات الوین به چاپ رسیده است.
چربی ها و روغن ها یکی از سه گروه عمده از ترکیبات موجود در محصولات غذایی در کنار کربوهیدرات ها و پروتئین ها و قسمتی از رژیم غذایی متعادل هستند که علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز برای فعالیت های روزانه،  نقش مهمی در رشد و جلوگیری بیماری ها دارند؛ لذا مصرف نامتعادل آنها می تواند موجب بروز برخی ازبیماری ها و مشکلات شود و با توجه به اهمیت روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی و همچنین نقش غیر قابل انکار آنها در تغذیه و سلامتی، این کتاب تالیف شده است تا موضوعات مطروحه در آن بحث شود.
این کتاب از  چهار فصل تشکیل شده است: 1- ترکیبات روغن های گیاهی 2- روغن های گیاهی 3- کاربردهای غذایی روغن های گیاهی 4- کاربردهای دارویی و ویژگی های تغذیه ای روغن های گیاهی

 

 


( ۳ )

نظر شما :