تازه های نشر: هزار و یک شب دریا (دکتر محمد خاکپور و دیگران)

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۷:۴۸ کد : ۵۹۱۵ رویدادها و اطلاعیه ها

هزار و یک شب دریا

گزینش: دکتر محمد خاکپور و دیگران

نشر: انتشارات شایسته

تاریخ و نوبت چاپ: 1395- اول

قیمت:250000  ریال

کتاب “ هزار و یک شب دریا “ را  دکتر محمد خاکپور، استادیار دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه تبریز به همراه گروهی از مدرسان ادبیات فارسی گزینش نموده و  بوسیله انتشارات شایسته  در 406 صفحه روانه بازار شده است.

ادبیات فارسی، آینه بلند هویت ملی ماست و شاید به اعتباری بتوان« ادب فارسی» و « هویت ملی» را دو روی سکه نامید. صیانت از « هویت ملی» آنهم در عصر حاضر که با بیشترین و مدرن ترین تهدیدها مواجه است، نیاز مولفه های مختلفی است که ادراکی دقیق و عمیق از چیستی این«هویت» در راس همه آنها قرار دارد.

مجموعه حاضر که با نیم نگاهی به این ضرورت تاریخی و به عنوان یک متن درسی(فارسی عمومی) برای دانشجویان رشته های غیر ادبی تهیه شده است و در نوع خود از روشمندترین و جامع ترین درس نامه هاست.

همچنین در این کتاب علاوه بر پرداختن به شعردر ایران پیش از اسلام، به معرفی بالغ بر 130 شاعر یا اثر ادبی پرداخته شده است.