تازه های نشر: راهنمای نقشه برداری منابع خاک و اراضی(مترجمان: دکتر فرزین شهبازی-دکتر سید بهمن موسوی)

۲۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۷ کد : ۵۸۶ رویدادها و اطلاعیه ها

راهنمای نقشه برداری منابع خاک و اراضی

مترجمان: دکتر فرزین شهبازی-دکتر سید بهمن موسوی

تاریخ و نوبت چاپ: 1394- اول

نشر:انتشارات عمیدی

قیمت:-/250000 ریال

کتاب " راهنمای نقشه برداری منابع خاک و اراضی " تالیف دکتر فرزین شهبازی ،  دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز و دکتر سید بهمن موسوی ، عضو هیات علمی دانشگاه مراغه می­باشد که توسط انتشارات دانشگاه مراغه به چاپ رسیده و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
بر اساس پیشگفتار مترجمان، این کتاب، کتابی جامع در خصوص روش های مختلف نقشه برداری منابع ارضی، تحلیل دیجیتالی سرزمین، نقشه کشی کاربری اراضی، مکانیک نقشه برداری، نقشه برداری کیفی، رده بندی خاک و اراضی و ....( در جلد اول) و نقشه کشی دیجیتال خاک و پدومتریک، آنالیز آماری، ارزیابی زمین، نقشه برداری متمرکز برای مدیریت کشاورزی و ... ( در جلد دوم)  است و برای دانشجویان و کارشناسان رشته های مختلف کشاورزی و منابع طبیعی و علوم وابسته و علی الخصوص دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری رشته علوم و مهندسی خاک مفید است.