تازه های انتشارات: مبانی هیدروانفورماتیک(مؤلف: دکتر وحید نورانی)

۰۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۸ کد : ۵۶۴ رویدادها و اطلاعیه ها

مبانی هیدروانفورماتیک

مؤلف: دکتر وحید نورانی

نشر:انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ:1394- اول

قیمت:-/225000 ریال

کتاب« مبانی هیدروانفورماتیک »  تالیف  دکتر وحید نورانی ، استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تبریز است که انتشارات دانشگاه تبریز آن را به زیور طبع آراسته است.
             پیکره بندی و محتویات کتاب حاضر ماحصل تدریس و تحقیق ده ساله مولف در دانشگاه های تبریز، مینه سوتای آمریکا، توهوکوی ژاپن و نیز بیش از 40 پایان نامه راهنمایی شده در زمینه هیدروانفورماتیک است. رئوس مطالب کتاب بر اساس سرفصل های مصوب وزارت علوم به صورتی تدوین شده است که دانشجویان دوره های مختلف مرتبط با آب در دانشکده های عمران، کشاورزی، علوم زمین و جغرافیای طبیعی بتوانند از آن بهره گیرند.

این کتاب در 10 فصل مجزا با عناوین آشنایی با مفهوم هیدروانفورماتیک، داده کاوی، داده پردازی، مدل های هیدرولوژیکی هیدرولیکی، کارهای آماری، ابزار محاسبات نرم، سیستم اطلاعات جغرافیایی در مهندسی منابع آب، فرمت داده ها در هیدرو انفورماتیک، اینترنت گردی و پایگاه داده ها و مثال های کاربردی از هیدروانفورماتیک در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA