تازه های نشر:مقدمه ای بر تجارت الکترونیکی فرش دستباف(مؤلفان: دکتر احمد اسدزاده- علی وند شعاری)

۰۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۵ کد : ۵۶۱ رویدادها و اطلاعیه ها

مقدمه ای بر تجارت الکترونیکی فرش دستباف

مؤلفان: دکتر احمد اسدزاده- علی وند شعاری

نشر: انتشارات دانشگاه هنر اسلامی تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: 1393- اول

قیمت: -/250000 ریال

کتاب « مقدمه ای بر تجارت الکترونیکی فرش دستباف» نوشته دکتر احمد اسدزاده، دانشیار دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی دانشگاه تبریز و  علی وند شعاری، عضو هیات علمی دانشکده هنر اسلامی تبریز می‎باشد که توسط انتشارات دانشگاه هنر اسلامی تبریز  چاپ شده و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
          در مقدمه کتاب آمده است:اطلاعات و آمار تجارت جهانی فرش درچند سال اخیر نشان از کاهش سهم ایران به نسبت بقیه کشورهای رقیب در این بازار مهم دارد. دلایل زیادی برای این امر متصور است و بدون شک یکی از مهم ترین این دلایل نبودن ساختار مناسب و هماهنگ با اصول و الگوهای جدید تجارت در بازار چهانی است. بازار سنتی فرش دستباف ایران، علیرغم پرچمدار بودن در کیفیت، طرح، نقش، رنگ و نظایر آن، متأسفانه هنوز با اصول و شیوه های جدید تجارت آشنا نیست و ابزار فناوری اطلاعات، به مثابه ابزار کمک کننده و تکمیلی، برای تجار فرش ایران امری بیگانه است. دغدغه این عدم آشنایی باعث شد که به انتشار این کتاب همت بگماریم. در این راستا، شکل گیری رشته های فرش در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و مطالعات نگارنده کتاب در حوزه های تجارت الکترونیکی و پشیبانی مالی دانشگاه هنر اسلامی تبریز به انتشار این کتاب کمک نمود. تلاش شده است تا محتوای کتاب کاربردی باشد و با به کارگیری اصول کاربردی و علمی کتاب، دانشجویان، فارغ التحصیلان، علاقمندان وفعالان حوزه فرش، بهره مناسب را اخذ نمایند.