تازه های انتشارات: مجموعه مقالات همایش ملّی نقش آذربایجان در انقلاب اسلامی(دکتر محمّدعلی پرغو و رحیم نیکبخت)

۱۰ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۷ کد : ۵۶۰۸ رویدادها و اطلاعیه ها

مجموعه مقالات همایش ملّی نقش آذربایجان در انقلاب اسلامی

به اهتمام: دکتر محمّدعلی پرغو و رحیم نیکبخت

تاریخ و نوبت چا پ:۱۳۹۵ - اول

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

قیمت - / ۳۰۰,۰۰۰ ریال

«مجموعه مقالات همایش ملّی نقش آذربایجان در انقلاب اسلامی» کتابی است که به اهتمام دکتر محمدعلی پرغو، استادیار دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز و رحیم نیکبخت، عضو هیات علمی پژوهشی دانشگاه تبریز بوده و انتشارات دانشگاه تبریز آن را منتشر و روانه بازار کرده است.

مراسم افتتاحیه همایش ملّی نقش آذربایجان در انقلاب اسلامی، در ۲۶ بهمن‌ماه ۱۳۹۳ در تالار وحدت دانشگاه تبریز برپا شد. در مهلت مقرر بیش از هفتاد مقاله به دبیر خانه همایش واصل شد. اصل مقالات علمی که برای طرح در برنامه‌های علمی همایش از سوی کمیته علمی مورد بررسی قرار گرفت، تعدادی برای سخنرانی و تعدادی برای چاپ تأیید شد که پس از ارزیابی و تأیید توسط داوران کمیته علمی، تعداد بیست و یک مقاله تحلیلی و سیزده مطلب در حوزه تاریخ شفاهی برای چاپ در نظر گرفته شد که در دو بخش به ترتیب الفبایی نام نویسندگان در این کتاب درج گردیده است.