تازه های انتشارات: نقش سرما در گیاهان(مؤلفان: دکتر کاظم قاسمی گلعذانی، رامین لطفی )

۲۷ آبان ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۲ کد : ۵۵۱ رویدادها و اطلاعیه ها

نقش سرما در گیاهان
مؤلفان: دکتر کاظم قاسمی گلعذانی، رامین لطفی
تاریخ و نوبت چاپ: 1393 - اول
قیمت: 60000 ریال
نشر : انتشارات دانشگاه تبریز

نقش سرما در گیاهان عنوان کتابی است که دکتر  کاظم قاسمی گلعذانی،  استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به همراه رامین لطفی، تالیف نموده و انتشارات دانشگاه تبریز  آن را به چاپ رسانده است.گیاهان سبز شده در پاییز دوره قابل توجهی را در معرض تنش سرما و دماهای یخزدگی قرار می گیرد. گیاهان بهاری نیز ممکن است در اوایل فصل با سرما مواجه شود. واکنش گیاهان به سرما بسته به گونه، ژنوتیپ و مرحله رشد متنوع و متفاوت است. بررسی این واکنش ها و فرایندها در شناسایی و اصلاح گیاهان مقاوم به سرما اهمیت ویژه ای دارد.
این کتاب در اجرای درس های زراعت تحت تنش در دوره کارشناسی، اثر تنش های محیطی بر گیاهان زراعی در دوره کارشناسی ارشد و فیزیولوژی تنش ها در گیاهان زراعی در دوره دکتری کاربرد فراوانی دارد. در این کتاب تغییرات فیزیولوژی و ساختار گیاهان در دماهای پایین، راهبردهای گیاهان برای مقابله با دماهای یخزدگی و روش های ارزیابی مقاومت به سرما مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA