تازه های نشر:حقایقی درباره مخاطرات محیطی(مترجم: دکتر علی محمد خورشید دوست)

۲۱ مهر ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۷ کد : ۵۴۱ رویدادها و اطلاعیه ها

حقایقی درباره مخاطرات محیطی

مترجم: دکتر علی محمد خورشید دوست

مؤلفان: جان وی. پریتانو،  رابرت ان. گولدن، فردال.پترسون

تاریخ و نوبت چاپ:1393 - اول

قیمت: 80000 ریال

نشر:  انتشارات دانشگاه تبریز

کتاب  حقایقی درباره مخاطرات محیطی را دکتر علی محمد خورشید دوست، استاد دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه تبریز ترجمه نموده و توسط انتشارات دانشگاه تبریز به زیور طبع آراسته شده است
این اثر در صدد شناسایی مهم ترین مسایل مربوط به سلامت و چالش های اجتماعی مخاطرات است که مردم و مخصوصا قشر جوان با آن مواجه هستند.
آلرژی، استفاده از آزبست و خطرات آن برای سلامتی، تولید گازهای گلخانه ای خودرو، مواد سرطان زا و منابع و خطرات آن، آلودگی شیمیایی و علل و خطرات، آب پاک و منابع، بیابان زایی، مخاطرات ناشی از زمین لرزه و سونامی، حفاظت از محیط زیست، آتش سوزی و علل آن، گرمایش جهانی، آب های زیرزمینی، دفع زباله های خطرناک،  علفکش ها، حشره کش ها، انرژی هسته ای، لایه ازون، تشعشع، جنگل های بارانی، بازیافت، فعالیت های آتش فشانی و آلودگی آب از جمله مواردی است که در این کتاب به تفصیل در خصوص آنها بحث شده است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA