تازه های نشر: عقود تملیکی تشکیل عقد بیع(مؤلف: حجه الاسلام دکتر حیدرباقری اصل)

۲۱ مهر ۱۳۹۴ | ۱۴:۵۴ کد : ۵۴۰ رویدادها و اطلاعیه ها

عقود تملیکی تشکیل عقد بیع

مؤلف: حجه الاسلام دکتر حیدرباقری اصل

تاریخ و نوبت چاپ: -1393 اول

قیمت: 220000 ریال

نشر: انتشارات دانشگاه تبریز

عقود تملیکی تشکیل عقد بیع عنوان کتابی است که  حجه الاسلام دکتر حیدرباقری اصل، استاد  دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز  تالیف کرده و توسط انتشارات دانشگاه تبریز به زیور طبع آراسته شده است.
ماهیت عقد بیع و شروط تشکیل آن، بدنه اصلی این نوشتار را تشکیل می دهد. عنوان  ماهیت عقد بیع شامل تعریف عقد بیع، ویژگی های ماهوی عقد بیع و تقسیم بندی انواع بیع می شود. همچنین شروط تشکیل عقد بیع شامل شروط متعقدین،  شروط صیغه و شروط عوضین می شود.
کتاب فوق شامل چهار بخش به شرح ذیل است:
فصل نخست:  تعریف، ویژگی های ماهوی و تقسیم بندی عقد بیع
فصل دوم:  شروط متعاقدین در تشکیل عقد بیع
فصل سوم : شروط صیغه در تشکیل عقد بیع
فصل چهارم: شروط عوضین در تشکیل عقد بیع
بر اساس نوشته مولف در مقدمه کتاب، این اثر برای واحدهای درسی عقد بیع از عقود معین دوره های تحصیلات تکمیلی ارشد و دکتری رشته های حقوق اسلامی و خصوصی تهیه شده است و منبع اصلی سطح عالی حقوق اسلامی و خصوصی در واحدهای مرتبط برای مراجعات استادان و دانشجویان فارسی زبان محسوب می شود.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA