تقویم آموزشی نیمسال دوم دانشگاه تبریز اعلام شد

۱۵ دی ۱۳۹۵ | ۰۹:۱۱ کد : ۵۳۱۷ رویدادها و اطلاعیه ها

تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۶-۹۵ دانشگاه تبریز، اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر، گفت: بر اساس این تقویم، کلاسهای نیمسال دوم از ۹ بهمن ماه ۹۵ لغایت ۱۱ خردادماه ۹۶ برگزار شده و انتخاب واحد دانشجویان طی روزهای ۲ الی ۸ بهمن ماه بصورت اینترنتی خواهد بود.
دکتر محمدتقی اعلمی، با اشاره به زمان بندی انتخاب واحد دانشجویان تمام مقاطع، افزود: زمان انتخاب رشته ورودی‌های ۹۲ و ماقبل روز شنبه دوم بهمن ماه، ورودی‌های ۹۳ روز یکشنبه سوم، ورودی‌های ۹۴ روز دوشنبه چهارم، ورودی‌های مهر ۹۵ روز سه شنبه پنجم و دانشجویان تحصیلات تکمیلی روز چهارشنبه ششم بهمن ماه از ساعت ۹ صبح لغایت ساعت ۲۴ انجام خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه انتخاب واحد ورودی‌های بهمن ۹۵ نیز به صورت دسته جمعی توسط دانشکده و تحویل برگ انتخاب واحد به دانشجو امکان پذیر خواهد شد، یادآور شد: دانشجویانی که در ایام مقرر موفق به انتخاب واحد نشده‌اند، می‌توانند روز پنجشنبه ۷ بهمن ماه از ساعت ۹ صبح لغایت ساعت ۲۴ و روز جمعه ۸ بهمن همین ماه به صورت اینترنتی اقدام به انتخاب واحد نمایند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز افزود: حذف و اضافه نیز به صورت اینترنتی در ۱۹ و ۲۰ بهمن ماه انجام می‌شود و مطابق این برنامه، مهلت ارائه مرخصی برای دانشجویان در نیمسال دوم ۲ الی ۱۶ بهمن ماه می‌باشد.
وی تصریح کرد: امتحانات پایان نیمسال دوم نیز از ۱۶ خرداد الی یک تیر ماه سال جاری برگزار خواهد شد.