تازه های انتشارات:حل عددی معادلات دیفرانسیل معمولی(مترجمان: دکتر حسین خیری- دکتر غلامرضا حجتی)

۰۸ تیر ۱۳۹۴ | ۱۶:۲۳ کد : ۵۱۹ رویدادها و اطلاعیه ها

حل عددی معادلات دیفرانسیل معمولی

مترجمان: دکتر حسین خیری- دکتر غلامرضا حجتی

مولف: کندال اتکینسون- ویمین هان- دیوید استوارت

انتشارات :انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ و نوبت چاپ: 1393- اول

قیمت: 120000 ریال

کتاب “ حل عددی معادلات دیفرانسیل معمولی “ ترجمه دکتر حسین خیری و دکتر غلامرضا حجتی، دانشیاران دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز می باشد که توسط انتشارات دانشگاه تبریز به چاپ رسیده و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
این کتاب منبع مناسبی برای روش های عددی معادلات دیفرانسیل است و می تواند به عنوان مرجع درس« حل عددی معادلات دیفرانسیل» دوره کارشناسی ریاضی در نظر گرفته شود.
بر اساس نوشته مترجمان، مباحث پشرفته ارائه شده در کتاب، منبع مناسبی برای درس « حل عددی معادلات دیفرانسیل معمولی» در دوره کارشناسی ارشد ریاضی کاربردی و نیز« محاسبات عددی پیشرفته» رشته های فنی مهندسی است.
علاوه بر معادلات دیفرانسیل معمولی، پرداختن به معادلات دیفرانسیل معمولی سخت، معادلات دیفرانسیل جبری، معادلات انتگرال ولترا و نیز دیفرانسیل با مشتقات جزئی و ارائه روش های عددی گسسته سازی برای آنها، این کتاب را غنی تر کرده است.