دانشجویان افتخار آفرین دانشگاه تبریز تجلیل شدند

۱۳ آذر ۱۳۹۵ | ۱۱:۴۰ کد : ۵۱۵۰ اخبار تصویری

65 نفر از دانشجویان افتخار آفرین دانشگاه در زمینه های علمی، ورزشی و فرهنگی تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این مراسم با اشاره به اینکه دانشگاه ها رکن رکین تربیت انسان های متخصص و متعهد برای توسعه دانایی محور هستند، گفت: در سال های اخیر و پس از انقلاب شکوهمند اسلامی پیشرفت های چشمگیری را در حوزه علم داشته ایم و بهترین متخصصان در دانشگاه های کشور تربیت می شوند، در حالیکه زمانی در دانشگاه ها حتی یک رشته کارشناسی ارشد و دکتری وجود نداشت و دانشجویان برای تحصیل در مقاطع بالاتر مجبور بودند با مشکلات زیاد به کشورهای خارجی بروند.

دکتر محمدرضا پورمحمدی با اشاره به رشد علمی کشور افزود: چند سال پیش، کشور ما تنها 5 دهم درصد علم دنیا را تولید می کرد که این تولید امروزه به 1/6 درصد رسیده که آمار بسیار خوبی است و رتبه 16 دنیا را دارد.

وی به جایگاه علمی دانشگاه تبریز نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه تبریز رتبه بسیار خوبی را در بین دانشگاه های ایران و جهان دارد و در حوزه های سیستم های ناوبری، سلول های بنیادی، کارهای فناورانه پیشرفت های خوبی کرده  و جزو ده دانشگاه برتر و پنجمین دانشگاه جامع کشور است که البته 70 درصد تولید علم کشور توسط همین10 دانشگاه برتر انجام می گیرد.

وی همچنین در خصوص مقام آوران علمی دانشگاه ها گفت: ما پتانسیل های فراوانی در تمام عرصه های علمی در دانشگاه ها داریم و در المپیادهای مختلف جهانی این استعداد های ناب را می بینیم؛ لذا باید  با استعداد یابی نسبت به تربیت نخبگان همت گذاشت و پس از تربیت نیز امکاناتی فراهم نمود تا بتوان از این ذخیره های بسیار ارزشمند در داخل کشور استفاده کرد.

بر پایه همین گزارش، در ادامه این مراسم، 1 دانشجوی نمونه کشوری و نفر دارنده مقام سوم المپیاد ریاضی آسیا، 5 دانشجوی دکتری دارای مقام کشوری، 23 دانشجوی برگزیده جشنواره ملی حرکت، 12 دانشجوی مقام آور المپیاد علمی،  19 قهرمان ملی ورزش، یک تیم برتر کشور( 4 نفره) با اهدای لوح سپاس و هدایایی تقدیر شدند.