تازه های نشر:تاریخ تحولات ایران از آغاز قاجار تا انقلاب مشروطیت(مؤلف: دکتر محمد سلماسی زاده)

۲۵ آبان ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۵ کد : ۵۱۲۷ رویدادها و اطلاعیه ها

تاریخ تحولات ایران از آغاز قاجار تا انقلاب مشروطیت

مؤلف: دکتر محمد سلماسی زاده

تاریخ و نوبت چاپ: ۱۳۹۴- اول

نشر: میثاق فرزانگان

قیمت: -/۱۹۰۰۰۰ ریال

کتاب “ تاریخ تحولات ایران از آغاز قاجار تا انقلاب مشروطیت “ تالیف دکتر محمد سلماسی زاده، دانشیار دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز است که توسط نشر میثاق فرزانگان در ۳۰۰ صفحه چاپ و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

تاریخ از این حیث که هم داده ها و اطلاعات پایه ای مقولاتی مانند پیشرفت و توسعه را فراهم می آورد و هم سازه های استنباطی را برای تحلیل و تبیین پژوهشگران دیگر علوم ارایه می کند، دانشی است کاربردی و راهبردی که بدون توجه به یافته های آن نمی توان تصور روشنی از توسعه و پیشرفت داشت. کتاب ها و مقالات پرشماری درباره تاریخ روابط خارجی ایران درعصر قاجاریه نوشته شده است که هریک به نوبه خود مفید است، اما کتاب حاضر در صدد است متنی منسجم و مطابق با سرفصل های مصوب وزارت علوم و تحقیقات و فناوری برای دانشجویان رشته تاریخ ایران در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد فراهم آورد؛ البته این کتاب می تواند برای عموم علاقمندان تاریخ نیز مفید باشد. همچنین در این کتاب برای نخستین بار شش منبع دست اول روسی در باره جنگ های این کشور با ایران هم معرفی و استفاده شده است.

این کتاب در یازده فصل شامل نگاهی به اوضاع ایران و جهان، تهاجم روسیه به قفقاز و نبرد با ایران، جنگ و صلح با روسیه، روابط با انگلستان، روابط با فرانسه، روابط با عثمانی، روابط با دیگر کشورها، امتیازات، روابط خارجی و نوسازی ایران، روابط خارجی و انحطاط شناسی ایران و روابط خارجی و مدل های نوسازی تنظیم شده است.