تازه های نشر: حقوق بیع بین المللی(مولفان: دکتر ابراهیم شعاریان- فرشاد رحیمی)

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۸:۰۲ کد : ۴۹۰ رویدادها و اطلاعیه ها

حقوق بیع بین المللی

شرح کنوانسیون بیع بین المللی در پرتو دکترین و رویه قضایی

مطالعه تطبیقی با اسناد بین المللی و حقوق ایران

مولفان: دکتر ابراهیم شعاریان- فرشاد رحیمی

انتشارات : شهر دانش

تاریخ و نوبت چاپ: نوبت اول 1393

قیمت:   750000 ریال

کتاب «حقوق بیع بین­المللی» تألیف دکتر ابراهیم شعاریان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز و فرشاد رحیمی، دستیار تحقیق در حقوق تجارت بین­الملل در دانشگاه دنور آمریکا است که توسط انتشارات شهر دانش به زیور طبع آراسته گردیده است. این کتاب شرح کامل کنوانسیون بیع بین­المللی کالا مصوب 1980 وین می­باشد که در قلمرو تجارت بین المللی، مهمترین قواعد فراملی تلقی می­شود. در این کتاب مواد کنوانسیون با استناد به آخرین نظریات حقوق­دانان مرجع و شارحین کنوانسیون و آرای قضایی صادره از سوی محاکم و دیوان های داوری و نظریه­های شورای مشورتی کنوانسیون تشریح شده است.
            همچنین مواد کنوانسیون با حقوق ایران و سایر اسناد بین­المللی راجع به قراردادها مانند اصول قراردادهای بازرگانی بین­المللی و اصول حقوق قراردادهای اروپا مورد مقایسه و تطبیق قرار گرفته است. این کتاب که بالغ بر 1150 صفحه است، منبع درسی برای دانشجویان حقوق خصوصی و حقوق تجارت بین­الملل در دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری محسوب می­شود.