تازه های انتشارات:عقود تملیکی آثار عقد بیع، قواعد حاکم، مبانی، شروط و قلمرو(دکتر حیدر باقری اصل)

۲۳ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۴:۵۸ کد : ۴۷۶ رویدادها و اطلاعیه ها

عقود تملیکی آثار عقد بیع، قواعد حاکم، مبانی، شروط و قلمرو

مؤلف: دکتر حیدر باقری اصل
نشر: انتشارات دانشگاه تبریز
تاریخ و نوبت چاپ : 1393- اول
قیمت:175000  ریال

کتاب« عقود تملیکی آثار عقد بیع، قواعد حاکم، مبانی، شروط و قلمرو » تالیف دکتر حیدر باقری اصل، دانشیار دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز می باشد که توسط انتشارات دانشگاه تبریزبه زیور طبع آراسته شده است.
کتاب فوق به بررسی آثار فقهی و حقوقی بیع، اعم از عقد بیع صحیح و فاسد می پردازد. هرچند غالبا آثار بیع صحیح بعد از انعقاد آن بوجود می آید، ولی گاهی عقد بیع، فاسد می گردد و آثار فساد آن پیش می آید. از اینرو، کتاب حاضر، هم به آثار بیع صحیح و هم به آثار عقد بیع فاسد می پردازد و آثار فقهی و حقوقی آن دو را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد. بر همین اساس، سوال اساسی نوشتار این است که کدام آثار فقهی و حقوقی بر انعقاد صحیح عقد بیع و نیز عقد بیع فاسد جریان می یابد و قواعد اختصاصی هر کدام از آن آثار چیست؟
این کتاب در 4 فصل لزوم عقد بیع، انتقال ملکیت عوضین در عقد بیع، تسلیم عوضین در عقد بیع و ضمان مقبوض به بیع مفسوخ و فاسد نوشته شده است.