تازه های انتشارات دانشگاه تبریز(راهنمای مربیان در تغذیه و کنترل وزن)
عنوان: |
راهنمای مربیان در تغذیه و کنترل وزن |
مترجم مؤلفان: |
دکتر وحید ساری صراف دکتر پاتریشیا ا. ایزنمن، دکتر استفان سی.جانسون و جوان ای . بنسون
|
تاریخ و نوبت چاپ: نشر |
1392- دوم انتشارات دانشگاه تبریز |
قیمت |
-/120000 ریال |
کتاب راهنمای مربیان در تغذیه و کنترل وزن ترجمه وحید ساری صراف، عضو هیات علمی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تبریز میباشد که توسط انتشارات دانشگاه تبریز به چاپ رسیده و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
این کتاب شامل علومی از قبیل تغذیه، فیزیولوژی و بیوشیمی است که در آموزش نحوه ی کمک به ورزشکاران درباره بهتر کردن استعداد اجرای خود می باشد و هدف این کتاب، ابلاغ اطلاعات با موضوع مرتبط آنهم به نحوی است که آنان بتوانند ورزشکاران را در اجرای بهتر، لذت بیشتر از تجارب، فعالیت دراز مدت و توفیق هر چه بیشتر یاری رسانند.
اطلاعاتی که در این کتاب گرداوری شده است، با اینکه نمی تواند جانشین تمرینات ورزشی شود، اما به منظور افزایش مهارت ها و سطوح آمادگی طراحی شده و اطلاعاتی را ارایه می کند که فرد بتواند از عدم حمل چربی اضافی و وجود انرژی کافی برای تمرین اطمینان حاصل نماید.
سه بخش از کتاب حاضر، شامل حقایق و پیشنهادهایی است که در کنترل وزن بدن و سطوح انرژی ورزشکاران به شما کمک می کند. این بخش ها به منظور شناسایی اساس علمی کنترل وزن و تغذیه ورزشی طراحی شده و برخی استراتژی های کاربردی برای تکمیل اطلاعات علمی جدید و مورد نیاز را نشان می دهد.
نظر شما :