تازه های انتشارات:تحولات اروپا در عصر رنسانس (دکتر داود اصفهانیان)

۱۳ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۳۶ رویدادها و اطلاعیه ها

تحولات اروپا در عصر رنسانس

مؤلف: دکتر داود اصفهانیان
نشر: انتشارات دانشگاه تبریز
سال اول- نوبت چاپ: چهارم- 1393
قیمت:90000 ریال

«تحولات اروپا در عصر رنسانس » تالیف دکتر داود اصفهانیان، دانشیار دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز است که توسط اداره انتشارات دانشگاه تبریز به چاپ رسیده است.
در اواخر قرون وسطی، تحول بزرگی در اروپا به وقوع پیوست و با الهام از تمدن و فرهنگ مشرق زمین، تحرکی در اوضاع کلی اعم از مادی و معنوی به وجود آمد و اروپا وارد مرحله ای جدید از تمدن علمی و صنعتی گردید و در این مرحله بود که از مشرق زمین پیشی گرفت و کم کم نه تنها بر سرنوشت خود حاکم شد، به شکرانه استفاده از نتایج تمدن مادی و معنوی مشرق زمین، استعمار و استثمار را بر اسیا تحمیل کرد.
کتاب حاضر، حاوی مطالبی است در باب شناسایی موقعیت علمی و اقتصادی اروپای قرون وسطی در مقابل جهان شرق و اسلام و نحوه حرکت اروپائیان در مقابل آن. همچنین علل و عوامل به وجود آورنده تحرک در اروپا را بررسی کرده و سرانجام، تحلیل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این تحولات را نیز شامل می شود.