با دعوت رئیس دانشگاه تبریز و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری؛

تجمع دانشگاهیان آذربایجان شرقی در محکومیت اغتشاشات اخیر

۲۱ دی ۱۴۰۴ | ۱۳:۱۱ کد : ۲۶۳۷۳ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۴۸۸۱

 

رئیس دانشگاه تبریز و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی از عموم دانشگاهیان استان دعوت کردند تا در تجمع مردمی محکومیت اقدامات تروریستی اغتشاشگران در تجمع حماسی و مردمی روز دوشنبه 22 دی ماه حضور یابند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدتقی اعلمی و حجت الاسلام و المسلمین محمد انوری ضمن محکومیت شدید اقدامات خرابکارانه و ضد امنیت ملّی تروریست‌های مسلح، اغتشاشگران و مزدوران آمریکایی – صهیونیستی در روزهای اخیر که منجر به شهادت جمعی از حافظان امنیت، کادر درمان و هم‌وطنان بی‌گناه‌ و برهم زدن نظم عمومی کشور و وارد کردن خسارت‌های زیاد به اموال عمومی و شخصی هم‌وطنان شده است، از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های استان برای حضور دشمن شکن و تاریخی در تجمع مردم انقلابی و ولایتمدار تبریز دعوت کردند.

رئیس دانشگاه تبریز و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی تاکید کردند دانشگاهیان استان با لبیک گویی به فرمان ولی‌امر مسلمین؛ امام خامنه‌ای(مد ظله العالی)، هیچ کوتاهی در مقابل تخریبگران و تروریست‌های مسلح نخواهند کرد و آماده جانفشانی در راه حفظ کیان میهن اسلامی هستند.

گفتنی است؛ این تجمع روز دوشنبه 22 دی ماه از ساعت 15:30 در محوطه خیابان ارتش شمالی، ما بین میدان ساعت و میدان شهدا برگزار می‌شود.

شایان ذکر است؛ سرویس ایاب و ذهاب جهت عزیمت به محل مراسم راس ساعت 15 در مقابل درب اصلی دانشگاه پیش بینی شده است.

 

 

 

آخرین ویرایش ۲۲ دی ۱۴۰۴

نظر شما :