بیانیه دانشگاه تبریز در محکومیت جنایت ددمنشانه رژیم صهیونیستی

۲۳ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۲:۰۸ کد : ۲۴۷۳۵ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۴۵۲


 دانشگاه تبریز در پی جنایت ددمنشانه رژیم صهیونیستی و شهادت جمعی از هموطنان بی گناه ایران اسلامی و تنی چند از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای بیانیه‌ای صادر کرد.  
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، متن بیانیه به شرح زیر است: 
 
 
بسم الله الرحمن الرحیم 
و مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا 
 
حملات وحشیانه و تروریستی رژیم سفاک صهیونیستی به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران و شهادت جمعی از هموطنان بی گناه ایران اسلامی و تنی چند از فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای که مصداق بارز نقض فاحش حقوق بشر و قوانین بین‌المللی است، بار دیگر خوی شیطان صفتی رژیم جعلی صهیونیستی را بر همه عالم نشان داد. 
فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای ما پس از سال‌ها تلاش در عرصه دفاعی و جهاد علمی و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، سرانجام در آستانه عید ولایت و غدیرخم به صفوف شهیدان جبهه اسلام ناب محمدی(ص) و ولایت امیرالمؤمنین(ع) پیوستند. 
درست است که شهادت این فرماندهان، دانشمندان و مردم انقلابی ایران اسلامی ضایعه‌ای دردناک برای ملت ایران است اما دشمنان ایران اسلامی بدانند که این جنایت‌ها هرگز نمی‌تواند عزم و اراده راسخ ملت ایران و به ویژه دانشگاهیان را در مسیر علم و پیشرفت متوقف کند. 
 دانشگاه تبریز به‌عنوان یکی از بزرگترین مراکز علمی و تحقیقاتی کشور، با تکیه بر رسالت علمی خود، مصمم است که در ادامه راه این شهیدان مخصوصا شهدای هسته‌ای، همچون دوران هشت سال دفاع مقدس در خط مقدم جنگ نرم و جهاد علمی نقشی فعال و موثر ایفا کند. 
ما دانشگاهیان دانشگاه تبریز، با تمام توان خود، ادامه‌دهنده راه شهیدانی خواهیم بود که در راه علم و امنیت کشور، جان خود را فدای میهن کردند. ما نه تنها در عرصه‌های علمی، بلکه در جهاد علمی برای ساختن ایرانی قوی‌تر و مستقل‌تر از گذشته، همراه با ملت بزرگ ایران خواهیم بود. 
دانشگاه تبریز ضمن عرض تسلیت این ضایعه دردناک خدمت رهبر معظم انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح و مردم انقلابی ایران به ویژه مردم ولایتمدار آذربایجان، از همه دانشگاهیان به ویژه دانشجویان بصیر، اساتید و کارکنان انقلابی می خواهیم ضمن حفظ آرامش و همدلی و صبر، تداوم فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی را در دستور کار خود قرار دهند.

 

آخرین ویرایش ۲۳ خرداد ۱۴۰۴

نظر شما :