رئیس دانشگاه تبریز در دیدار مدیر و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه:

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۲ کد : ۲۲۳۱۴ اخبار تصویری

دیدار صمیمی رئیس دانشگاه تبریز و مدیر و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصراله‌زاده رئیس دانشگاه تبریز در این دیدار با بیان اینکه روابط عمومی جایگاه و نقش خاصی در توسعه و پیشرفت دانشگاه دارد، اظهار کرد: نقش روابط عمومی در پیشبرد اهداف راهبردی دانشگاه، بی‌بدیل است و ما اعتقاد داریم که هر موفقیتی بدست می‌آید به پاس زحمات و تلاش‌های روابط عمومی است.

وی با بیان اینکه انعکاس درست اطلاعات و راستگویی، جوهره و اساس روابط عمومی است، ادامه داد: حرف درست، حرف عقل و عشق است و این حرف درست و صادقانه، قطعا در مخاطب تاثیر مثبتی خواهد داشت و مخاطب بعد از خواندن خبر درست، از آن به نیکی یاد می‌کند و ما اگر در کنار پیشرفت‌ها به نقاط ضعف مجموعه نیز اشاره کنیم، قطعا مجموعه توسعه خواهد یافت و در واقع اگر خبر صادقانه باشد، خداوند متعال نیز به ما کمک می‌کند. بنابراین انتشار اخبار خلاف واقع و در عین حال منتشر نکردن اخبار واقعی هر دو ظلم در حق جامعه است.

دکتر نصراله‌زاده، مفهوم‌سازی فرهنگی، ایفای نقش مسئولیت اجتماعی، بسترسازی اجتماعی، برندسازی و اعتبار بخشیدن به دانشگاه، تبلیغ دین و ایجاد پل مستحکم بین دانشگاه و جامعه را از جمله مهم‌ترین وظیفه‌های روابط عمومی عنوان کرد و افزود:  دانشگاه تبریز در دو سال اخیر براساس نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی از جمله تایمز‌ شانگهای، کیو اس و ... همیشه در اوج بوده و روابط عمومی دانشگاه نیز واقعا عالی کار کرده این افتخارات کسب شده اتفاقی نبوده و به راحتی بدست نیامده است.

وی، افزایش تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه تبریز را از ۶۰۰ به ۲ هزار و ۱۰۰، ارزیابی کارفرمایان(اساتید، دانشجویان، مراجعه‌کنندگان، صنایع و...)، دیپلماسی علمی و سایر پارامترهایی از این قبیل توسط موسسات بین‌المللی ارزیابی شده است.

براساس این گزارش، در ادامه‌ی این دیدار صمیمی، جواد حقیقیان مدیر روابط عمومی دانشگاه تبریز به ارائه‌ی گزارش عملکرد این مدیریت در سال ۱۴۰۲ پرداخت. همچنین کارشناسان روابط عمومی نیز مطالبات خود را از رئیس دانشگاه تبریز مطرح کردند.