اولین جشنواره ملی جریان در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۰۸ کد : ۲۲۲۹۰ اخبار تصویری

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز از برگزاری اولین جشنواره‌ی ملی جریان «شناسایی، معرفی و به اشتراک گذاری تجارب موفق فرهنگی-اجتماعی دانشگاه‌ها» در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید علیزاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: این جشنواره با محوریت فعالان فرهنگی، اساتید، یاوران علمی و مدیران دانشگاه و شامل فعالیت‌های فرهنگی - اجتماعی، جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی برتر می‌باشد.

وی ادامه داد: همچنین معرفی فعالیت‌های فرهنگی بین‌المللی و دانشگاه‌های برتر فرهنگی از دیگر محورهای اولین جشنواره‌ی ملی جریان «شناسایی، معرفی و به اشتراک گذاری تجارب موفق فرهنگی-اجتماعی دانشگاه‌ها» است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: جشنواره‌ی جریان در واقع این زمینه را ایجاد می‌نماید تا  اعضای هیأت علمی، مدیران و کارگزاران فرهنگی  بتوانند با مشارکت در این رویداد و در فضای تعاملی با جذبه‌ی مسابقه‌ای نسبت به شکل‌گیری جریان نوین فرهنگی در فضای آموزش عالی اهتمام ورزند.

وی در تشریح اهداف برگزاری این جشنواره نیز گفت: کمک به شکل‌گیری ایده‌های خلاقانه در جریان کنشگری فرهنگی و اجتماعی،  شناسایی تجربه‌های موفق در حوزه‌ی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها، اشتراک‌گذاری تجارب موفق میان کنشگران فعال فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها، معرفی و تجلیل از اعضای هیأت علمی سرآمد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و معرفی و تجلیل از مدیران و کارشناسان فرهنگی و اجتماعی نمونه‌ی دانشگاه‌ها از جمله‌ اهداف این جشنواره می‌باشد.

به گفته‌ی دکتر علیزاده افراد واجد شرایط می‌توانند آثار و ایده‌های خود را به دبیرخانه‌ی جشنوراه به نشانی http://jarayan.dmsrt.ir ارسال نمایند.

گزارش ویدیوئی/ گفتگو با مدیر امور اجتماعی دانشگاه درباره جشنواره جریان:

لینک دانلود فایل