رئیس دانشگاه تبریز:

امیدواریم این همایش بتواند به اهداف عالی ش دست پیدا کند

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۷ کد : ۲۲۰۳۷ اخبار تصویری

رئیس دانشگاه تبریز گفت: خدا را شاکر و سپاسگزاریم که حُسن آغاز هفتمین همایش سراسری خیرین آموزش عالی با حضور در مزار شهدای گمنام آغاز می شود.                         به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصراله‌زاده، رئیس دانشگاه تبریز در جمع مهمانان هفتمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی در برج یادمان شهدای گمنام-کوه عون ابن علی- تبریز گفت: حُسن آغاز هفتمین گردهمایی سراسری خیّرین آموزش عالی و حامیان علم و فناوری، حضور در مزار شهدای گمنام است و خدا شاکر هستیم که این گردهمایی با شرکت و حضور بیش از 150 نفر از خیرین عزیز و روسای محترم دانشگاه ها و دیگر مسئولان آموزش عالی در این همایش شرکت خواهند داشت.
وی اظهار داشت: نقش خیرین در توسعه و گسترش آموزش عالی بسیار پررنگ بوده و قدمت دیرینه دارد، هم به لحاظ اعتقادی و هم از لحاظ سنت های ما ایراینان کار خیر سرلوحه اقدامات و کارهایمان بوده است.
وی یادآور شد: بررسی ها نشان می دهد که بیشترین سرمایه گذاری در حوزه آموزش عالی و مدارس بود که این امر نشان دهنده فرهنگ والا و ارزشمند ملت ایران در خصوص این سنت حسنه‌ است.
به گفته وی قطعا در این گردهمایی تدابیر و پیش بینی های لازم حضور موثر خیرین عزیز در عرصه آموزش عالی اتخاذ خواهد شد و ما هم از نظرات و دیگاه های ارزشمند خیران استفاده خواهیم کرد و امیدواریم در مجموع این همایش بتواند به اهداف عالی خود دست پیدا کند.

لینک دانلود فایل