با حضور رئیس و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه؛

میز خدمت دانشگاه تبریز در مصلی اعظم امام خمینی(ره) تبریز برگزار شد

۱۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۹ کد : ۲۱۳۹۳ اخبار تصویری

همزمان با ایام الله دهه‌ی مبارک فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، میز خدمت دانشگاه تبریز با حضور رئیس و اعضای هیأت رئیسه‌ی دانشگاه، پیش از خطبه‌های عبادی - سیاسی نماز جمعه در صحن مصلی اعظم امام خمینی(ره) تبریز  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر صفر نصراله‌زاده رئیس دانشگاه تبریز به همراه معاونین خود در این میزخدمت ضمن دیدار چهره به چهره با مراجعه‌کنندگان، پاسخگوی مشکلات و مطالبات شهروندان و نمازگزاران عزیز در حوزه‌ی مسائل آموزش عالی استان شد.

در حاشیه‌ی این میزخدمت، آخرین دستاوردها و تولیدات شرکت‌های دانش‌‌بنیان مستقر در پردیس علم و فناوری دانشگاه تبریز نیز در معرض بازدید نمازگزاران قرار گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر آل هاشم امام جمعه‌ی تبریز، سردار عباسقلیزاده فرمانده سپاه عاشورا و سایر مسئولان استانی حاضر در نماز جمعه‌ی تبریز و خیل کثیری از نمازگزاران تبریزی از این نمایشگاه بازدید کردند.