پیام تبریک رییس دانشگاه تبریز به استاندار جدید آذربایجان شرقی

۰۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۲:۰۵ کد : ۲۱۲۶۹ اخبار تصویری

رییس دانشگاه تبریز با ارسال پیامی برای استاندار جدید آذر بایجان شرقی آرزوی توفیق در خدمت صادقانه کرد.

جناب آقای دکتر مالک رحمتی، استاندار محترم آذربایجان شرقی
با سلام و تحیات
انتخاب شایسته‌ی حضرتعالی را به سمت استاندار آذربایجان ‌شرقی و نماینده‌ی ارشد دولت انقلابی آیت الله رئیسی در استان، که بیانگر تعهد و روحیه‌ی جهادی جنابعالی در عرصه‌ی خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم نجیب و شریف دیار آذربایجان است، صمیمانه تبریک و تهنیت می گویم.
بدون شک انتخاب یک استاد دانشگاه و مدیر جوان با تجارب ارزنده‌ی مدیریتی در سطح کلان، به‌عنوان مدیر ارشد آذربایجان شرقی، نویدبخش تداوم موفقیت‌ها و گشایش‌های دولت مردمی و انقلابی در استان خواهد بود.
اینجانب به‌عنوان خادم دانشگاه تبریز مشهدالشهدای دانشگاه‌های ایران اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ی استاندار فقید سردار سرافراز سپاه اسلام مرحوم سرتیپ دوم پاسدار زین العابدین رضوی خرم که همچون دوران فرماندهی سپاه عاشورا، جهادی وار و تا آخرین لحظه‌ی عمر شریف خویش در سمت استانداری آذربایجان شرقی از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرد، از صمیم قلب برای شما برادر عزیز در سمت جدید آرزوی موفقیت می‌نمایم.
ما دانشگاهیان دانشگاه تبریز، به‌عنوان دانشگاه مادر شمالغرب و یکی از دانشگاه‌های جامع برتر کشور آمادگی خود را برای پیشبرد اهداف دولت مردمی و انقلابی حضرت آیت الله رئیسی در حوزه‌ی آموزش عالی، تقویت اشتغال دانش‌بنیان و ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها در راستای حل مشکلات استان اعلام نموده و امیدواریم بتوانیم در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب برای تحقق دانشگاه‌ حکمت بنیان و جامعه محور گام‌های مفید و بلندی را برداریم.

دکتر صفر نصراله‌زاده
رئیس دانشگاه تبریز