پیام تسلیت رئیس دانشگاه تبریز در پی درگذشت استاندار آذربایجان شرقی

۳۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۳ کد : ۲۱۲۵۵ اخبار تصویری

دکتر صفر نصراله‌زاده، رئیس دانشگاه تبریز در پیامی درگذشت زین العابدین رضوی خرّم، استاندار آذربایجان شرقی را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، متن پیام  به این شرح است:
انالله و انا الیه راجعون
درگذشت استاندار پر تلاش و ولایتمدار آذربایجان شرقی، جانباز هشت سال دفاع مقدس و استاندار جهادی و انقلابی استان مان موجب تأسف و تالم بسیار گردید و مردم شریف و ولایت مدار آذربایجان شرقی را داغدار کرد.
سردار پر افتخار سپاه اسلام جناب آقای عابدین رضوی خرم پس از عمری مجاهدت و تلاش در راه پاسداری از آرمان های نظام و انقلاب و تحمل جراحات ناشی از جنگ، به لقاءالله پیوست.
اینجانب این ضایعه را محضر حضرت ولیعصر(عج )، مقام معظم رهبری و به‏ ویژه مردم مومن، انقلابی و قدرشناس استان آذربایجان شرقی تسلیت می‏گویم و از خداوند متعال علوّ درجات را برای آن مرحوم و صبر و اجر برای عموم بازماندگان و علاقه مندان مسألت می نمایم.
سردار عزیز عابدین رضوی خرم از علاقه مندان و حامیان صدیق علم و دانش بود و همراه با اقدامات بسیار ارزشمند در استان، گامهای موثری در راستای دانش بنیان کردن اقتصاد استان برداشت و به توفیقات قابل توجهی هم نائل گردید. رحمت بیکران الهی نصیب این مجاهد فی سبیل الله باد.