شهادت جمعی از هموطنان عزیزمان در عملیات تروریستی و انفجار خونین در سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را تسلیت می‌ گوییم

۱۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۹:۳۴ کد : ۲۱۱۵۸ اخبار تصویری

بیانیه دانشگاه تبریز درپی شهادت زائران مزار شهید سلیمانی در حادثه تروریستی کرمان

دانشگاه تبریز، در پی حادثه تروریستی برای زائران مزار شهید سلیمانی در مسیر گلزار شهدای کرمان بیانیه و پیام تسلیتی را صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم
دشمنان کوردل بار دیگر در یک اقدام تروریستی، تعداد زیادی از هموطنان را که به عشق، علاقه و شوق زیارت مرقد مطهر شهید سلیمانی بودند، به شهادت رساندند.
دشمنان سنگدل بدانند با این گونه اقدامات تروریستی، نمی‌توانند ملت ایران را از آرمان‌های انقلاب و شهدا دور نگه دارند که به یقین در آینده نزدیک پاسخ سختی خواهند خورد.
دانشگاه تبریز ضمن محکوم کردن این اقدام تروریستی، شهادت جمعی از هموطنان عزیز را به مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و همه ملت ایران و به ویژه مردم ولایتمدار کرمان، خانواده‌های این شهدای گرانقدر تسلیت گفته و علو درجات آن شهیدان بزرگوار و شفای عاجل مجروحین را از درگاه پروردگار متعال مسئلت می‌نماید.