دبیر هیأت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه خبر داد:

موافقت اصولی دانشگاه تبریز با ایجاد دو تشکل جدید دانشجویی

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۵ کد : ۲۱۱۰۵ اخبار تصویری

دبیر هیأت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه تبریز از موافقت اصولی  دانشگاه با ایجاد دو تشکل جدید دانشجویی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام دکتر سعید علیزاده ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: درخواست تأسیس دو تشکل دانشجویی در جلسه‌ی اخیر هیأت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاهیان دانشگاه تبریز که در تاریخ ۶ دی ماه برگزار گردید، اعلام وصول شد و پس از بررسی‌های لازم و براساس ضوابط مندرج در آیین‌نامه‌ و دستورالعمل‌های مرتبط، موافقت اصولی برای تأسیس هر دو تشکل صادر شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز ادامه داد: بر اساس ماده‌ی ۳ بند ۴ آیین‌نامه، هیأت مؤسس مکلف است حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ دریافت موافقت اصولی، فهرست اسامی اعضا و اساسنامه را به هیأت نظارت تسلیم نماید که در غیر این صورت درخواست تأسیس کان لم یکن تلقی می‌شود.

وی یادآور شد: بر اساس ماده‌ی ۳ بند ۵، هیأت نظارت پس از دریافت فهرست اسامی اعضا (در حد نصاب لازم)، حداکثر ظرف دو ماه نسبت به بررسی و تصویب اساسنامه و صدور مجوز برای تشکل واجد شرایط اقدام می‌نماید.