انتخاب دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه برتر شانزدهمین جشنواره ملی حرکت

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۵ کد : ۲۱۰۸۰ اخبار تصویری

انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تبریز در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت 13 عنوان برتر را در زمینه های مختلف کسب کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، حجت الاسلام والمسلمین احمد حمیدی، مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تبریز در شانزدهمین جشنواره حرکت دانشجویی موفق به کسب 13 عنوان برتر در زمینه های رقابتی مختلف شدند.

انجمن های برتر
مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز افزود: انجمن زیست شناسی سلولی و مولکولی (در زمینه نشریه) و انجمن علمی دانشجویی فوتونیک (در زمینه انجمن علمی برتر) انجمن علمی دانشجویی علوم دامی (در زمینه بخش کتاب) و انجمن علمی دانشجویی علوم دامی (در زمینه انجمن برتر) عنوان برتر را کسب کردند.

انجمن های شایسته تقدیر
انجمن علمی دانشجویی مکانیک (در بخش انجمن آموزش محور)، انجمن علمی دانشجویی انرژی (در بخش نشریه برتر)، انجمن علمی دانشجویی انرژی و صنایع (در بخش انجمن پویا حوزه کتاب)، انجمن علمی دانشجویی دامپزشکی، ( در بخش کارآفرینی)، انجمن علمی دانشجویی طب سنتی (در بخش کارافرینی)، انجمن فوتونیک (در بخش مسابقه) و انجمن علمی دانشجویی زمین شناسی (در بخش فعالیت خلاقانه) عنوان شایسته را کسب کردند.

جایزه ویژه هیئت داوران
 انجمن زیست شناسی سلولی و مولکولی موفق به دریافت جایزه ویژه هیئت داوران در بخش نشریه شد و دانشگاه تبریز نیز، به عنوان دانشگاه برتر شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت انتخاب شد.

106 انجمن علمی دانشجویی فعال دانشگاه تبریز

هم اکنون 106 انجمن علمی دانشجویی در زمینه های مختلف علوم انسانی، معماری، کشاورزی و دامپزشکی، فنی و مهندسی و علوم پایه مشغول به فعالیت هستند.