بیانیه دانشگاه تبریز در پی به شهادت رسیدن «سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی» در سوریه

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۴ کد : ۲۱۰۷۹ اخبار تصویری

دانشگاه تبریز در پی به شهادت رسیدن «سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی» از مستشاران نظامی باسابقه سپاه در سوریه بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«الذین ءامنوا و هاجروا و جهدوا فی سبیل الله باموالهم و انفسهم اعظم درجة عندالله و اولئک هم الفائزون»

سردار شهید سید رضی موسوی از قدیمی‌ترین مستشاران سپاه و از هم‌رزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مسئول پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه بود که امروز با حمله موشکی بزدلانه جنایتکاران رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی به منطقه زینبیه در حومه دمشق به شهادت رسید.

صهیونیست‌ها در جنگ غزه شکست‌های پی‌درپی که از جریان جبهه مقاومت داشتند، با عملیات ترور فرماندهان مقاومت می‌خواهند به شکست‌های خود سرپوش بگذارند. اما رژیم صهیونیستی در جریان باشد با این‌گونه جنایات سرعت نابودی خود را سریع‌تر می‌نمایند و به‌زودی جواب دندان‌شکن و دردناکی دریافت خواهند کرد.

دانشگاه تبریز ضمن محکوم کردن این حمله ددمنشانه به منطقه زینبیه، شهادت سردار سید رضی موسوی از فرماندهان ارشد سپاه در سوریه و همرزم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را به ملت شریف ایران تسلیت می‌گوید.