دانشگاه تبریز پیشرو در حمایت از پژوهش و فناوری / تجلیل از سه پژوهشگر برتر کشوری دانشگاه تبریز

۰۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۱۰۶۹ اخبار تصویری

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز، از انتخاب این دانشگاه به عنوان دانشگاه برتر کشوری در حوزه حمایت از پژوهش و فناوری و تجلیل از سه پژوهشگر این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر جلال شیری با اعلام این خبر افزود: بر اساس ارزیابی های به عمل آمده توسط ستاد ملی پژوهش و فناوری، دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه برتر کشور در حوزه حمایت از پژوهش و فناوری انتخاب شده است.
به گفته وی، در همین ارتباط نیز در جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشوری که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزاری شد، از دکتر نصراله‌زاده، رئیس دانشگاه و دبیر کل ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری به عنوان رئیس برگزیده و موفق حامی پژوهش و فناوری در کشور تجلیل به عمل آمد.
لازم به ذکر است؛ در جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشوری از دکتر جلال شیری، عضو هیأت علمی دانشکده‌ کشاورزی، دکتر عزت اله فتحی، عضو هیأت علمی دانشکده‌ دامپزشکی و دکتر کاظم زارع، عضو هیأت علمی دانشکده‌ مهندسی برق و کامپیوتر به‌عنوان پژوهشگران  نمونه و برتر کشوری تجلیل بعمل آمد.
بر این اساس، دکتر جلال شیری دانشیار گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه تبریز است که قرارگیری در لیست یک درصد دانشمندان برتر جهان در شش سال متوالی در حوزه موضوعی علوم کامپیوتر، قرارگیری در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان در حوزه موضوعی مهندسی بر اساس پایش جهانی ۲۵ساله، برنده جایزه دانش آموختگان برتر علمی بنیاد ملی نخبگان در سال ۱۳۹۶، پژوهشگر برتر دانشگاه تبریز از نظر ارجاعات علمی در سال ۱۳۹۶، فناور برگزیده دانشگاه تبریز در گروه عمده کشاورزی در سال ۱۴۰۱، برگزیده علمی قشر بسیج اساتید در سال ۹۷ در استان آذربایجان‌شرقی، برگزیده پنجمین جشنواره ملی مهندسی و مدیریت آب ایران به عنوان مولف رساله دکتری برتر (سال ۱۳۹۵)، برگزیده اولین و دومین همایش ملی آثار برتر پژوهشی در حوزه بهره وری در سالهای ۹۲ و ۹۳ به عنوان مولف رساله و مقاله برتر، دانشجوی برتر دانشگاه تبریز در دانشکده کشاورزی (سال ۱۳۹۲)، موسس و سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم آب دانشگاه تبریز، عضو موسس قطب علمی هیدروانفورماتیک ایران، موسس رشته هیدروانفورماتیک دانشگاه تبریز، مسئول کارگروه محیط زیست خانه نخبگان سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان و ... از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.
  دکتر کاظم زارع عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تبریز است و قرارگیری در لیست یک درصد دانشمندان برتر جهان در ۴ سال گذشته، عضو لیست دانشمندان پراستنادی اعلامی دانشگاه استنفورد و عضو هیأت تحریریه دو مجله علمی، بین المللی و دو مجله داخلی، پژوهشگر برتر استانی و پژوهشگر برتر گرو عمده فنی و مهندسی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر از جمله سوابق علمی و اجرایی وی می باشد.
 دکتر عزت اله فتحی عضو هیأت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز، به مدت ۴ سال معاون پژوهشی دانشکده و قرارگیری در لیست دو درصد دانشمندان برتر جهان در ۲ سال گذشته، عضو لیست دانشمندان پراستنادی اعلامی دانشگاه استنفورد و عضو هیأت تحریریه سه مجله علمی، بین المللی و داور بیش از ۲۰ عنوان نشریه بین المللی، پژوهشگر برتر استانی و پژوهشگر برتر گروه علوم پایه دانشکده مهندسی دامپزشکی در سنوات متعدد، عضو حقیقی کارگروه جذب علوم درمانگاهی، مشاور فرهنگی در خوابگاه‌های دانشگاه، عضو شورای راهبردی مشورتی بسیج اساتید دانشگاه تبریز، عضو شورای کارگروه ارتقاء به تراز بین المللی دانشگاه تبریز  از جمله سوابق علمی و اجرایی وی است.